Over ons

Hét Postkantoor

Theater Het Postkantoor is gevestigd in een monumentaal pand in het hart van de gemeente Stede Broec, West-Friesland. Het Postkantoor is geschikt voor vele doeleinden zoals theatervoorstellingen, filmvertoningen, en (zakelijke) evenementen.

Bezoekadres
Hoofdstraat 17
1611 AA Bovenkarspel
info@hetpostkantoor.info
Tel: 0228 743910

Openingstijden theaterkassa
De theaterkassa is geopend op werkdagen tussen 14 en 16 uur en daarnaast vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling.
In de schoolvakanties, bij de start van de kaartverkoop voor een nieuw seizoen en tijdens de zomermaanden kunnen aangepaste openingstijden gelden. Dit wordt vermeld op de homepage van deze website.

Bezoekersinformatie / veelgestelde vragen
Voor veelgestelde vragen, klik hier. Heb je een andere vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

Technische informatie
Technici en theatergezelschappen kunnen hier terecht voor de technische fiche van ons theater en enkele overzichtstekeningen van de zaal.


Team Stichting Evenementen Postkantoor Stede Broec

Maartje van Kraaij, algemeen manager
Elaine Deege, manager marketing en programmering
René Smit, coördinator podiumtechniek
Adriaan Bruin, programmeur

       

Vrijwilligers
Voor ons zijn ze onmisbaar. Naast het team van medewerkers dragen tientallen vrijwilligers dagelijks hun steentje bij aan alle voorstellingen, films en evenementen in Het Postkantoor. Van het schenken van koffie tot het verkopen van kaarten of het verzorgen van licht en geluid. Op alle vlakken van onze organisatie zijn er enthousiaste en behulpzame mensen die er alles aan doen om van Het Postkantoor het bruisende culturele hart van Stede Broec te maken.
Wil jij ook een handje helpen in ons theater? Kijk dan hier voor een overzicht van onze vacatures. Laat ons weten wie je bent en waar je blij van wordt en dan kijken we graag samen met jou wat bij je past!


Bestuur Stichting Evenementen Postkantoor Stede Broec

Hanneke Dessing, voorzitter
Aad de Jong, secretaris
Jan Slagter, penningmeester
Astrid Honing, bestuurslid

ANBI

Theater Het Postkantoor maakt via deze website de voor de ANBI status vereiste gegevens openbaar.

De officiële naam is: Stichting Theater Exploitatie “Het Postkantoor” Stede Broec (S.T.E.P.S.), ook aan te duiden als Stichting Theater Het Postkantoor of  Stichting STEPS

KvK-nummer:  54677955
Fiscaalnummer:  8513.98.790
Gevestigd: Hoofdstraat 17, 1611 AA Stede Broec
Postadres: Hoofdstraat 17, 1611 AA Stede Broec
Tel: 0228 743 910
info@hetpostkantoor.info

De bestuurssamenstelling is als volgt:

Hanneke Dessing, voorzitter
Aad de Jong, secretaris
Jan Slagter, penningmeester
Astrid Honing, bestuurslid

Doelstelling
De stichting heeft als doel:
– het bevorderen van de culturele vorming en ontwikkeling van alle inwoners van de gemeente Stede Broec;
– het zijn van een cultureel ontmoetingsplek in de regio, waar inwoners uit de gemeente Stede Broec en de omliggende gemeenten graag willen komen om kennis te maken met en te genieten van professionele podiumkunsten dan wel andere culturele evenementen, die vermaken, inspireren en tot nadenken zetten;
– het zijn van een gastvrije en inspirerende omgeving voor amateurkunstbeoefenaars en haar bezoekers;
– het bedenken, ontwikkelen, organiseren, plannen en tot uitvoering brengen van evenementen (activiteiten) in de gemeente Stede Broec om daarmee een belangrijke bijdrage leveren aan het aantrekkelijk maken en houden van de regio;
– en het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

2. De stichting beoogt het algemeen nut.

3. De stichting heeft geen winstoogmerk. Indien en voor zover deze stichting commerciële activiteiten verricht, bijvoorbeeld middels het exploiteren van ruimten in het monumentale (voormalige) postkantoor waarin de stichting is gevestigd en waarvoor zij is opgericht, doet zijn dat uitsluitend en alleen ter ondersteuning en uitvoering van het hiervoor omschreven doel en komen de inkomsten volledig ten goede aan de hiervoor omschreven doelstellingen.

Beloningsbeleid:
De stichting heeft geen betaalde bestuursleden. De bestuursleden ontvangen een onkostenvergoeding.

Profiel:
Theater voor professionele podiumkunsten. Faciliteert filmvertoningen, amateurkunstvoorstellingen en schoolvoorstellingen en coördineert de zakelijke verhuur van de ruimtes.

Downloads

Jaarverslag 2022

Beleidsplan STEPS

Activiteitenplan

 

Zoeken