Zaalverhuur

De zalen van Hét Postkantoor
Hét Postkantoor beschikt over drie zalen die afzonderlijk, of in combinatie met elkaar, kunnen worden gehuurd. Door middel van een systeem met flexibele tussenwanden is de capaciteit van de zalen aan te passen aan uw wensen. De maximale capaciteit van de theaterzaal is 200 personen. De overige twee zalen hebben een capaciteit van ca. 80 personen.

Unieke vergaderlocatie
Vergaderen in een prettige omgeving? Uw vergadering combineren met een theatervoorstelling of een kookworkshop? Dat kan bij Hét Postkantoor.

Door de flexibel in te richten ruimtes en de aanwezigheid van de theaterzaal en de mooie kookstudio is het mogelijk van uw bijeenkomst iets speciaals te maken.

Extra interessant voor lokale verenigingen en stichtingen
Voor verenigingen en stichtingen uit de gemeente Stede Broec geldt een gereduceerd verhuurtarief. Omdat Hét Postkantoor niet wil concurreren met de plaatselijke horeca, is het niet mogelijk de zalen te huren voor feesten en partijen.

Prachtige trouwlocatie
Trouwen in een monumentaal pand in West-Friesland? Hét Postkantoor heeft een prachtige sfeervolle trouwzaal. Met ruimte voor meer dan 100 gasten. Ook is de ruimte voorzien van de nieuwste multimedia apparatuur.

Wilt u meer weten?
Kom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Indien u het contactformulier invult, vermeld dan in het opmerkingenveld dat het gaat om de trouwmogelijkheden in Hét Postkantoor.

Wilt u meer weten?
Kom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.  Indien u het contactformulier invult, vermeld dan in het opmerkingenveld dat het gaat om de verhuurmogelijkheden en eventueel in welke ruimte u geïnteresseerd bent.

Zoeken