Zaalverhuur

Zaalverhuur

Vergaderen in een prettige omgeving? Uw personeelsbijeenkomst combineren met een theatervoorstelling of een workshop? Dat kan bij Theater Het Postkantoor. We beschikken over verschillende ruimtes die afzonderlijk of in combinatie met elkaar kunnen worden gehuurd. Iedere zaal heeft een aantal kenmerkende eigenschappen, en is daarnaast flexibel aan te passen aan uw wensen.

van links naar rechts: de multifunctionele zaal, de theaterzaal, het theatercafé

THEATERZAAL
Met een tribune voor 144 personen en een podium van 8 meter breed en 5 tot 7 meter speeldiepte is dit de aangewezen ruimte voor uw bedrijfspresentatie, huwelijksceremonie of toneeluitvoering. Het aantal zitplaatsen is door middel van extra voorzetrijen uit te breiden naar maximaal 198 stoelen. De tribune kan bovendien ook worden ingeschoven voor een alternatieve zaalopstelling.

Uiteraard beschikt deze zaal over professionele licht- en geluidsapparatuur. Ook kunt u gebruik maken van ons filmdoek en beamer.

MULTIFUNCTIONELE ZAAL
Een neutrale ruime zaal die plaats biedt aan 20 tot 80 personen. Ook in deze zaal is geluidsversterking, beamer en scherm aanwezig. Van vergadering tot workshop: de ruimte biedt volop mogelijkheden.

THEATERCAFÉ
In de informele sfeer van ons theatercafé is het goed vergaderen met een kleiner gezelschap (10 tot 30 personen). Uiteraard is deze ruimte ook uitstekend geschikt voor lunch- of pauzemomenten in combinatie met een of meerdere van onze andere ruimte(s).

Offerte op maat
We denken graag met u mee om van uw bijeenkomst een geslaagd evenement te maken. Zo zorgen we in overleg met u voor voldoende technische ondersteuning waar nodig en stellen we graag een passend cateringarrangement voor u samen.

Extra interessant voor lokale verenigingen en stichtingen
Voor (amateur)verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk uit de gemeente Stede Broec hanteren wij een gereduceerd verhuurtarief. Het is niet mogelijk om de zalen te huren voor feesten en partijen.

Wilt u meer weten?
Kom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons mailen via verhuur@hetpostkantoor.info. Vermeldt – indien u dit weet – duidelijk om welke datum/data het gaat en in welke ruimte u geïnteresseerd bent.

Zoeken