Zaalverhuur

De zalen van Theater Het Postkantoor
Theater Het Postkantoor beschikt over drie zalen die afzonderlijk, of in combinatie met elkaar, kunnen worden gehuurd. Door middel van een systeem met flexibele tussenwanden is de capaciteit van de zalen aan te passen aan uw wensen. De maximale capaciteit van de theaterzaal is 200 personen. De overige zalen hebben een capaciteit van ca. 60 tot 80 personen.

Unieke vergaderlocatie
Vergaderen in een prettige omgeving? Uw vergadering combineren met een theatervoorstelling of een kookworkshop? Dat kan bij Theater Het Postkantoor.

Extra interessant voor lokale verenigingen en stichtingen
Voor verenigingen en stichtingen zonder winstoogmerk uit de gemeente Stede Broec geldt een gereduceerd verhuurtarief. Helaas is het momenteel niet mogelijk om de zalen te huren voor feesten en partijen.

Prachtige trouwlocatie
Trouwen in een monumentaal pand in West-Friesland? Het Postkantoor heeft een prachtige sfeervolle trouwzaal met ruimte voor maximaal 100 gasten. Ook is de ruimte voorzien van de nieuwste multimedia apparatuur. Trouwen in de theaterzaal is uiteraard ook mogelijk. Zo staat u op deze bijzondere dag letterlijk in de spotlights!

Wilt u meer weten?
Kom gerust eens bij ons langs of neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons mailen via verhuur@hetpostkantoor.info. Vermeldt u duidelijk om welke datum/data het gaat en in welke ruimte u geïnteresseerd bent.

Zoeken