Vrienden van Het Postkantoor

Steun ons theater en word Vriend van Het Postkantoor, dan krijg jij voorrang bij de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen!

Als Vriend van Het Postkantoor kun je jouw betrokkenheid bij ons theater op een speciale manier inzetten. Door middel van een jaarlijkse financiële bijdrage van 40 euro ondersteun je ons bij de ontwikkeling van het theater, zodat wij ons kunnen blijven inzetten voor Het Postkantoor als het bruisende culturele hart van Stede Broec!

Als dank voor je bijdrage bieden wij je ook een aantal voordelen. Zo ben je als eerste op de hoogte van de programmering van het nieuwe theaterseizoen en bieden we je de mogelijkheid om voor een select aantal voorstellingen met voorrang of korting reserveren.

Voorverkoop
Vanaf mei is het volledige programma voor het volgende theaterseizoen te bekijken op onze website. Vrienden van Het Postkantoor kunnen voorafgaand aan het seizoen met voorrang reserveren. Zij ontvangen daarvan ruim op tijd bericht.

Zakelijke sponsoring
Ben je ondernemer? Ook dan kun je ons theater steunen, als sponsor of als Zakelijke Vriend. Wij gaan graag met je in gesprek voor een passend voorstel op maat. Daarnaast heeft ons theater een ANBI-status, wat inhoudt dat een gift voor 125% aftrekbaar is bij uw belastingaangifte. Zo is een zakelijk Vriendenlidmaatschap extra aantrekkelijk! We hebben Bronzen Vrienden (à € 250 per jaar), Zilveren Vrienden (à € 500 per jaar) en Gouden Vrienden (à € 750 per jaar).

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden als Vriend of sponsor? Stuur dan een e-mail naar vrienden@hetpostkantoor.info.

Voorstelling informatie