Skotwal – Vier De Plaat!

Deze voorstelling is verplaatst van 11 mei naar 8 juni. Bezoekers zijn per mail geïnformeerd. Heb je kaarten, maar geen bericht ontvangen? Neem dan contact met ons op via info@hetpostkantoor.info of telefonisch op 0228-743910. 

Vier het met een driemansduo!

De nieuwe show van driemansduo Skotwal heeft alles in zich wat je ervan kan verwachten, maar er is meer. Een nieuw album betekent nieuwe liedjes en dus nieuwe inhoud om live te spelen. Uiteraard worden de beste liedjes van de afgelopen jaren ook niet vergeten.

De drie mannen van Skotwal maakten al drie keer een volwaardig album. Het recept was daarbij steeds het hertalen van (country)liedjes in de Westfriese streektaal. Voor de vierde plaat is dat uitgangspunt niet veranderd, maar de keuze van de originelen is veel breder en de teksten gaan vaak dieper. Skotwal heeft zich sinds 2010 zodanig ontwikkeld dat ze inmiddels zo’n beetje alles kunnen ‘verskotwallen’ en dat resulteert in een album dat echt een feest is voor het oor. De naam dekt dus de lading: Vier de plaat!

De vijver waar Skotwal voor dit album de originele liedjes uitgevist heeft loopt over van kwaliteit. Zo is er werk van The Beatles, Rolling Stones en The Kinks bewerkt, maar ook Traveling Wilburys, Proclaimers, dr. Hook en Daniël Romano komen langs. Op dit album is zelfs plaats voor liedjes van Tom Waits, George Baker, Jack Jersey en Cindy und Bert (immer wieder Sonntags).

Skotwal bezingt nog steeds het leven in al haar facetten en dat is echt niet altijd lachen, gieren, brullen. Toch hebben we nog altijd genoeg te vieren. Daarom maakt Skotwal samen met het publiek graag van ieder optreden een feest.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
  • Van
    8 juni 2024 20:00
  • Tot
    8 juni 2024 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre