Aankomend
8 september 2024
Op zondag 8 september opent Theater Het Postkantoor haar deuren voor het nieuwe seizoen. Samen met sociaal-cultureel centrum ’t Stadsplein presenteren we een gevarieerd programma met live optredens van culturele verenigingen uit de regio, demonstraties en activiteiten. De toegang is gratis....
Aankomend
12 oktober 2024
Beatrice en Vera van der Poel zingen het heerlijke repertoire van ABBA en vertellen het fantastische verhaal van deze Zweedse hitmachine. 
Aankomend
25 oktober 2024
"Nostalgia Blitz is een poging om de grenzen van mijn eigen spel op te rekken en tegelijk een ode aan mijn jeugdhelden te brengen", aldus Benjamin Herman. 
Aankomend
16 november 2024
Met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types leggen de koninginnen van het meezingcabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot. 
Aankomend
17 november 2024
Het is inmiddels traditie: elk seizoen maken wij een selectie van winnaars en finalisten van het Prinses Christina Concours.
Aankomend
22 november 2024
Nooit kwam u zo dicht bij Gerard in een persoonlijke show waarin hij zijn verhaal combineert met eigen werk, zijn favoriete Franse chansons en songs van Shaffy.
Aankomend
28 november 2024
Tangarine speelt de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met eigen nummers.
Aankomend
14 december 2024
Het refrein van Olga’s lievelingslied werd de titel van een programma over muziek uit haar 20e eeuw. Gerard Bouwhuis speelt en Olga vertelt waarom. 
Aankomend
22 december 2024
Diverse kerstklassiekers passeren de revue in een spetterend muzikaal kerstspektakel.
Aankomend
18 januari 2025
OVERVECHT is een lang gekoesterd plan om Spinvis liedjes uit te voeren in al zijn puurheid, met niets anders dan piano en gitaar.
Zoeken