Voorstellingen

Aankomend
18 april 2024
WACHTLIJST. Onze vaste maandelijkse filmmiddag in samenwerking met de Seniorenraad Stede Broec. Met gratis koffie voor aanvang.
Aankomend
19 april 2024
WACHTLIJST. Een gezellige mix van kleine en grote rampspoed door Neerlands meest aimabele zwartkijker.
Aankomend
24 april 2024
LAATSTE KAARTEN. Een avond vol inspiratie, humor, herkenbaarheid. Levensplezier opgesloten in een goed verhaal. De energie van een punkband, gekoppeld aan Vietnamese opera.
Aankomend
30 april 2024
Nederlandse '80 en '90 nostalgie met Benja Bruijning en Noortje Herlaar in de romantische muziekfilm "Net als in de film"
Aankomend
WACHTLIJST. Relaties en elkaar hebben ze in hun eerdere programma’s al helemaal besproken. Hoog tijd dus om de blik naar buiten te richten en te kijken wat er eigenlijk nog meer in de wereld gebeurt.
Aankomend
3 mei 2024
Duik in de fantastische wereld van Sjakie en de Chocoladefabriek met 's werelds grootste uitvinder en chocolade-goochelaar: Willy Wonka!
Aankomend
Dit West-Friese trio presenteert op deze Moederdag een zeer afwisselend muzikaal programma waarin lichte muziek en klassiek elkaar zullen ontmoeten.
Aankomend
Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Gratis toegang.
Aankomend
14 mei 2024
Deze overdonderende historische actiefilm wil je op groot scherm zien
Aankomend
WACHTLIJST. Niels van der Gulik en Frank Kooijman vertellen het verhaal en spelen de nummers uit het concert in Central Park. De mannen blikken terug op de carrière van Simon & Garfunkel, het legendarische Central Park-optreden en de beslommeringen tijdens het weerzien. 
Zoeken