Postkantoor Live XL – Sven Ross: Introducing the Band

Sven Ross (Sven Reus) is als jongen van de streek bij ons bekend van zijn verfijnde solo optredens, maar staat nu aan de voet van een transitie van singer-songwriter naar band. Na hun eerste show tijdens de Hoornse Stadsfeesten afgelopen juni, wordt op 1 oktober het nieuwe geluid aan je voorgesteld tijdens het eerste echte concert van Sven Ross mét band.

Sven was aanvankelijk op weg om leraar basisonderwijs te worden, maar kon niet langer doen alsof muziek bijzaak was. Hij gooide het roer om en verhuisde naar Londen om een muziekcarrière na te jagen. Daar overstemde hij langzaamaan de innerlijke stem die hem vertelde dat kunst maken nooit een serieuze professie zou kunnen zijn. Hij ontwikkelde zijn melodische talent en fingerstyle gitaarspel verder door, maar bovenal ontdekte Sven dat hij zijn songwriting-vaardigheden kan inzetten om zichzelf en anderen te helpen betekenis te vinden en bij te dragen aan een betere wereld.

Verwacht een afwisselende en open show met nieuw, onuitgebracht bandwerk, zijn vertrouwde songs (die onlangs de 800.000 Spotify streams aantikten) en songs van zijn aankomende akoestische EP “Losing track of time on the train ride home”.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten.

Postkantoor Live wordt mede mogelijk gemaakt door Berlinda van Westen Makelaardij.

Normaal
Zaal
16,50
CJP
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
  • Van
    1 oktober 2023 15:00
  • Tot
    1 oktober 2023 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre