Vocaal Theater Groep UniCorno – De Grillen van een Gravin

Over een gravin met geld en een graaf zonder geld
 ‘De grillen van een gravin’ is een eigen, korte bewerking van Emmerich Kálmáns operette ‘Gräfin Mariza’, die bekend is van onder andere ‘Komm, Zigan’ en ‘Komm mit nach Varasdin’. Het verhaal is dat van graaf Tassilo, die om zijn schulden te kunnen aflossen onder een schuilnaam werkt op het landgoed van gravin Mariza. Zij heeft nogal wat aanbidders en hoopt die af te schudden door haar verloving in scène te zetten. Tot haar verrassing daagt haar verzonnen verloofde, baron Kolomán Zsupán, op het feest op, met allerlei verhoudingen en ruzies tot gevolg.

‘De grillen van een gravin’ is niet alles wat UniCorno te bieden heeft. Voor de pauze trakteren zij het publiek op licht-klassieke muziek, zoals ‘Coro E Cavatina ’ uit Donizetti’s ‘ Lucia di Lammermoor ’ ,  een medley van muziek uit ‘ My Fair Lady ’ en ’ The Exodus Song ‘ uit de gelijknamige film. U kunt ook muziek verwachten in kleinere bezetting, zoals een solo of duet en wie weet verrassen zij u nog met iets…

UniCorno staat onder muzikale leiding van Frank Hoebe en  André van Klaveren is verantwoordelijk voor de regie. Zij richten ons op het zingen van licht-klassieke muziek, bij voorkeur in theatrale setting. Alle volwassen leeftijdscategorieën zijn vertegenwoordigd. De uitvoeringen vinden zoveel mogelijk plaats met eigen solisten en in eigen mise-en-scène.

Normaal
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
  • Van
    27 november 2022 14:00
  • Tot
    27 november 2022 16:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre