Tangarine – Running in the Family (reprise)

LAATSTE KAARTEN

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers en zussen die samen muziek maken.

Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant. Na een uitverkocht concert in seizoen 23/24 keren de heren op veler verzoek terug naar Bovenkarspel met Running in the Family. Tangarine speelt de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met eigen nummers.

De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling. 

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  28 november 2024 20:00
 • Tot
  28 november 2024 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre