Spijkers – Hotel Spijkers

Deze voorstelling is voorlopig geannuleerd. We proberen de voorstelling te verplaatsen naar een nieuwe datum. Bezoekers met kaarten worden per e-mail geïnformeerd.

Laat je meenemen door de 
vrolijke en melancholieke energie van Joost Spijkers en band en wees van harte welkom in zijn HOTEL SPIJKERS

In HOTEL SPIJKERS komt een man de lobby van het hotel binnen. Hij is overduidelijk aangeschoten. Zijn kleren zijn gehavend en hij heeft de nodige schrammen en blauwe plekken. Over zijn arm hangt zijn trouwpak: rokkostuum met corsage in de revers. Hij duwt op de hotelbel die op de balie staat en wacht tot de nachtportier zich meldt. Hij begluurt de andere hotelgasten; elk van hen heeft zijn eigen wonderlijke, onthutsende of ontroerende levensgeschiedenis.

HOTEL SPIJKERS is de nieuwe avondvullende muziektheatervoorstelling van Joost Spijkers en zijn band. Een eenmansopera over levenshonger: het verlangen naar samenzijn en hoe het in leven houden van herinneringen vrijheid brengt. Gezongen, gespeeld, gedanst en verteld door Joost Spijkers. Nieuwe teksten speciaal voor SPIJKERS geschreven door toneelschrijver Peer Wittenbols. De muziek bestaat uit bewerkingen van eeuwenoude traditionals en nieuw geschreven composities van Arend Niks, Stanislav Mitrović en Joost zelf.

“De sublieme cocktail van vreugde, verdriet en verlangen” schreef de jury van de Poelifinario over het vorige programma van Joost Spijkers. Dat belooft wat voor dit fonkelnieuwe muzikale theateravontuur. Puttend uit zijn eigen leven en geschraagd door oude tradities, voert Joost je als een moderne sjamaan door het landschap van onze eigen emoties. 

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
  • Van
    20 februari 2021 20:00
  • Tot
    20 februari 2021 21:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre