Släpstick – The Roaring Twenties (try-out)

The Roaring Twenties: Dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar Het Postkantoor. Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven.

Wentel uw wederhelft rond op de buzzing beat van de dansorkesten!
Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…
En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt?
Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Niets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan…

Dus: doe uw feestkleding aan en betreed de rode loper. The Roaring Twenties komt naar het theater en u bent van harte uitgenodigd!

Na het enorme succes van de vorige show Släpstick die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
  • Van
    1 oktober 2021 20:00
  • Tot
    1 oktober 2021 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre