Postkantoor Live XL – Voice Over XXL

Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor onze wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen nemen wij contact met je op. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik onderaan deze pagina op bestellen of mail naar info@hetpostkantoor.info.

Een aantal keren per jaar gaat Postkantoor Live “XL” en verplaatsen we naar de theaterzaal voor een bijzonder optreden van artiesten uit de regio. Deze zondag gaan we zelfs “XXL” met Voice Over!

Voice Over is ondertussen geen onbekende meer in de West-Friese muziek scene. Drie heren die zich gespecialiseerd hebben in het zingen van close harmony in de traditie van groepen als Crosby, Stills & Nash, The Eagles en Venice.

Naast de reguliere optredens wordt er af en toe ook een uitstapje gemaakt naar wat grotere projecten. Een van deze projecten is de XXL: gewoon Voice Over, maar dan met begeleiding van een complete rock band. Dit geeft de band de mogelijkheid om wat meer symfonische en stevigere stukken te spelen. Nummers van o.a. Kansas, Boston, Pink Floyd, Yes en Queensryche staan op het repertoire, natuurlijk naast de stukken die Voice Over ook in de standaard bezetting speelt. Zolang de Close-harmony maar centraal staat.

Met: Enrico Kors, Martin Middelkoop, John van der Schaaf en Jan Koehoorn, Ivar Eilikhuijzen, Bert Schipper en Hans Schipper.

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten.

Postkantoor Live wordt mede mogelijk gemaakt door Berlinda van Westen Makelaardij.

Normaal
Zaal
17,50
CJP
Zaal
16,00
Voorstelling informatie
  • Van
    18 februari 2024 15:00
  • Tot
    18 februari 2024 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre