Postkantoor Live XL – The Blue Bandits Sixties Party

Dit concert is uitverkocht. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik op de bestelknop hieronder. Wanneer er plaatsen beschikbaar komen nemen wij contact met u op. 

The Blue Bandits gaan ‘Back to the Sixties’ in Bovenkarspel! Deze Westfriese band werd in 2016 opgericht en bestaat uit Jurie de Boer, Nico Rellum, Ron Newson, Joop Berensen van Loenen en Ben van Straaten. De vijf oude rockers hebben één doel, namelijk samen muziek maken uit de jaren ’60. Met hits van onder meer Elvis Presley, Cliff Richard en The Everly Brothers gaan we terug naar de jaren van de maanlanding, de komst van de televisie en natuurlijk de rock ’n roll…

Op deze middag gaat Postkantoor Live “XL” en verplaatsen we het concert naar de theaterzaal waar u zich zal wanen in de sixties. Voor, tussen en na de show neemt René Dol van het duo René & Loek u mee door de sixties met muziek en videoclips en ook de geserveerde hapjes brengen u terug naar toen.

Waagt u ook een dansje op uw favoriete hit uit de hit uit de jaren ’60?

Klik hieronder op “bestel tickets” om online kaarten te bestellen, of neem contact op met de theaterkassa via 0228-734910 of info@hetpostkantoor.info om te reserveren.

Normaal
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
  • Van
    26 februari 2023 15:00
  • Tot
    26 februari 2023 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre