Postkantoor Live XL – Moederdagconcert met Miss Jones

Wij hebben het perfecte cadeau voor moederdag: Het Moederdagconcert met MissJones!

Bigband MissJones is al 17 jaar een graag geziene gast op de concertpodia in de Kop van Noord-Holland. Verwacht geen klassieke bigband met op de lessenaar vooral standards of experimentele moderne jazz.  MissJones is een hedendaags swing- en poporkest met veel eigentijdse en lekker in het gehoor liggende nummers en arrangementen. Zo spelen ze arrangementen van het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw, maar ze laten ook regelmatig arrangementen schrijven door professionele arrangeurs. MissJones is van deze tijd, onderscheidend en muzikaal veelzijdig.

Ooit opgericht in de Wieringermeerpolder, komen de muzikanten van MissJones nu uit heel Noord Holland. Het hart van het orkest wordt gevormd door een fantastische zangeres en zanger: Isabelle Braaf uit Schagen en Ruud van Etten uit Wognum.

Speciaal voor het Moederdag-concert in Het Postkantoor heeft MissJones een mooi programma samengesteld, met ook nu weer fantastisch nieuw repertoire om deze dag onvergetelijk te maken! Lekker om naar te luisteren, en moeilijk om in je stoel te blijven zitten. Weer eens wat anders dan een bos bloemen of een lekker geurtje…

Bij Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder concert in ons gezellige theatercafé. Van een singer-songwriter met eigen muziek tot een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: er valt altijd muzikaal te genieten in een informele sfeer. Twee keer per gaat Postkantoor Live “XL” en pakken we groots uit in de theaterzaal.

Verras je moeder met het leukste cadeau: een middagje samen uit! 

Normaal
Zaal
17,50
CJP
Zaal
16,00
Voorstelling informatie
  • Van
    14 mei 2023 15:00
  • Tot
    14 mei 2023 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre