Postkantoor Live: Voice Over XXL

Dit is een inhaalconcert. Bezoekers met kaarten voor 14 november zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u kaarten gekocht voor 14 november, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info. 

Voice Over is het close harmony project van drie West-Friese musici: Enrico Kors, Martin Middelkoop en John van der Schaaf. Naast de ‘klassieke’ Amerikaanse close harmony in de stijl van o.a. Crosby, Stills & Nash, The Eagles en Venice maakt Voice Over ook eigen arrangementen van pop songs. Dit leidde tot de vraag uit het publiek of er ook nummers van Pink Floyd op deze manier bewerkt konden worden.

Dit heeft geleid tot Voice Over XXL: popklassiekers in een speciaal close harmony jasje. Met veel werk van Pink Floyd (Us And Them, Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, e.a.), maar ook stukken van b.v. Boston, Queensryche, Don Henley, Mr Mr, Seal, U2, Toto en Snow Patrol. Tijdens het concert maakt Voice-Over XXL gebruik van projecties van videokunstenaar Hans Schipper, waardoor het geheel een hallucinerend effect krijgt. Laat je meevoeren in de wereld van mooie noten, prachtige beelden en van zuiverheid rinkelende Close Harmony.

De volledige formatie bestaat uit:
Enrico Kors, Martin Middelkoop en John van der Schaaf – Voice Over
Jan Koehoorn – Toetsen
Ivar Eilikhuijzen – Gitaar
Hans Schipper – Bas & video
Bert Schipper – Drums

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie
  • Van
    21 november 2020 20:00
  • Tot
    21 november 2020 21:20
  • Status
    Verlopen
  • Genre