Postkantoor Live – Feelin’ Good

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Een singer-songwriter met eigen muziek of een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: met Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder en leuk concert in een intieme en informele setting. 

De ongedwongenheid en plezier van het musiceren staat voorop bij Feelin’ Good. De bandleden hebben allen een jarenlange ervaring in vele muziekstijlen en in deze band hebben zij elkaar gevonden. Ze brengen een gevarieerd repertoire van de bekende klassiekers uit de jaren ‘30 tot aan de hedendaagse muziek. Van prachtige zwoele luisternummers tot meeslepende swing, jazz en gypsy. Zes gevorderde muzikanten uit deze regio hebben hier veel plezier in en laten je met hun aanstekelijk enthousiasme graag meegenieten van deze heerlijke muziek!

Dirk speelt naast de sax, ook op dwarsfluit en mondharmonica, Michel op piano en accordeon (en alles waar hij verder muziek uit krijgt). Will speelt op basgitaar, John op drums en Chris op de jazz- en akoestische gitaar. Martine neemt de zang en presentatie voor haar rekening.

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

Postkantoor Live wordt mede mogelijk gemaakt door Berlinda van Westen Makelaardij.

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie
  • Van
    14 april 2024 15:00
  • Tot
    14 april 2024 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre