Postkantoor Live – Daydream Heroes

Bij Postkantoor Live geniet je in ons sfeervolle theatercafé van lokaal talent. Een singer-songwriter met eigen muziek of een band die klassiekers in een nieuw jasje steekt: met Postkantoor Live! beleef je altijd een bijzonder en leuk concert in een intieme en informele setting. 

Drie mannen uit Andijk die alle drie ooit wel eens met een band te maken hebben gehad of nog hebben wilden voor hun eigen plezier rustig nummertjes spelen die ze zelf leuk vinden om te doen. Zo begonnen Tom Peter Blom, Jan Sijm en Bert Hoogeveen eens in de twee weken wisselend bij een van de drie thuis hun gezamenlijke plan te verwezenlijken. Gewoon aan de keukentafel of op zolder en al gauw reikte de lijst te spelen nummers tot in de hemel…

Optreden doe de mannen ook met enige regelmaat in cafés, bij muzikale wandelingen, op feesten en partijen. Daydream Heroes is ouwe meuk in een akoestisch jasje. Twee gitaren, zang en een blues harp. De naam is ontleend aan twee heel bekende nummers uit de popgeschiedenis. Wie raadt welke?

De toegang is gratis, reserveren is niet nodig.

Postkantoor Live wordt mede mogelijk gemaakt door Berlinda van Westen Makelaardij.

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie
  • Van
    12 mei 2024 15:00
  • Tot
    12 mei 2024 17:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre