Olga Zuiderhoek – Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek is het refrein van ‘Wintertenen, luizen en eczeem, de typhus en de kanker en de griep’ van Ischa Meijer, Olga’s lievelingslied. Het werd de titel van dit programma van Olga Zuiderhoek over muziek uit haar 20e eeuw.

Ze wilde pianist Gerard Bouwhuis voor de muziek, want de muziek is waar het om draait: Bartók, Antheil, Andriessen, Breuker, Gershwin, Johnny & Jones en natuurlijk Stravinsky. Ze laten de doden meespelen: Gerard speelt met Breuker, Olga zingt met Ischa. Totaaltheater op 5 vierkante meter: tekst, muziek en beeld, vaak grappig, soms woestmakend droevig, maar hoe dan ook: er klinkt muziek! Gerard speelt en Olga vertelt waarom. ‘De 20e eeuw telt 2 wereldoorlogen, ik heb ze beide misgelopen, hoeveel mazzel kan je hebben’.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Verduursamen.EU

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Theater:
5 oktober: Karina Holla – De Dresser
14 december: Olga Zuiderhoek – Maar wat er ook gebeurt er klinkt muziek
1 februari: Solostories – ’t Hooge Nest
9 april: Laura van Dolron – Niks Nieuws

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 87,50). Om de Serie Theater te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
22,50
CJP
Zaal
21,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  14 december 2024 20:00
 • Tot
  14 december 2024 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre