Niels van der Gulik & Richard Heijerman – Jij blijft bij mij

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Maarten van Roozendaal was één van de beste kleinkunstenaars van de afgelopen decennia. Zijn podiumgemak, ontzaglijke stemgeluid, grote muzikaliteit en vernuftige teksten maakten diepe indruk op publiek en pers. Met liederen als Red mij niet, Kerstmis in April, Trouw zijn en Mooi stal hij hun harten. Zijn werk werd meermaals bekroond. Helaas mocht Nederland maar kort van zijn ongelooflijke talent genieten; hij overleed jong, toen hij 51 was.

Met een subtiel gevoel voor humor zei Maarten ooit: ‘Het leven heeft geen zin, maar ik wel’. Zijn overweldigende oeuvre getuigt hiervan: als geen ander wist hij het leven op het podium te vieren. Zanger Niels van der Gulik en instrumentalist Richard Heijerman spelen een greep uit zijn werk en staan weer even stil bij Maarten: bij zijn liederen, teksten en verhalen.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
22,50
CJP
Zaal
21,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  6 februari 2025 20:00
 • Tot
  6 februari 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre