Nesim El Ahmadi – Je verzint het niet

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Comedian Nesim El Ahmadi gaat het theater in met zijn tweede cabaretvoorstelling: Je verzint het niet. In dit vervolg op zijn eerdere cabaretvoorstelling TaBoe! praat Nesim over zijn roots, opvoeding, relatie, papa worden, vreemde werkplekken en nog veel meer.  “Ik heb vaak het gevoel dat ik dingen meemaak die niemand anders zou kunnen meemaken…tot ik begin te praten met het publiek”, vertelt Nesim.

En juist om dat gevoel aan te wakkeren kun je als toeschouwer de nodige interactie verwachten. Of je nou vooraan zit of helemaal achterin… ontkomen doet niemand.

Nesim is bekend als onderdeel van het immens populaire artiestenduo Supergaande, waarmee hij op YouTube honderdduizenden volgers heeft. Ook het persoonlijke YouTube-account van Nesim is razend populair. Op televisie was hij o.a. te zien in twee seizoenen van Rambam en maakte hij in 2023 zijn opwachting in The Roast of Famke Louise op Comedy Central.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
19,00
CJP
Zaal
17,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  19 februari 2025 20:00
 • Tot
  19 februari 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre