Mart Hillen – In Concert

Mart Hillen is een fingerstyle-gitarist. Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer inéén is. Op één instrument. Hij bespeelt de snaren met zijn vingers (soms ook met plectrum) en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. In zijn eentje is hij als het ware een volwaardige band. Nadat Mart als winnaar is uitgeroepen van Rabo On Stage én de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam, is hij te horen op 3FM, staat hij op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van de Edwin Evers Band en MAAN.

De jury van de Fingerstyle Academy Awards over Mart: ‘We zagen een totaalplaatje dat helemaal klopte. Een gitaarvirtuoos, het ziet er goed uit, het klinkt goed’. De Australische meestergitarist Tommy Emmanuel was diep onder de indruk toen hij Mart hoorde spelen.

Nu is het tijd voor zijn eigen theaterconcert, dat geregisseerd wordt door niemand minder dan theatervakvrouw Leoni Jansen. In zijn voorstelling verbindt Hillen zijn fijnzinnige gitaarspel met mooie, persoonlijke verhalen. De muziek is gevarieerd: Mart speelt nummers van Marco Borsato tot BLØF en van Michael Jackson tot U2. Ervaar de passie en liefde voor het vak van deze uitzonderlijk goede muzikant.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
  • Van
    12 december 2020 20:00
  • Tot
    12 december 2020 21:15
  • Status
    Verlopen
  • Genre