Marianne Ligthart – Tour 1 deel 2

Mensen vergelijken Marianne Ligthart vaak met namen als Ilse de Lange, Alison Krauss en Dolly Parton. Als singer-songwriter weet ze overigens ook heel goed haar eigen zuivere geluid neer te zetten. Haar liedjes zijn puur en open; waar de een je wil laten dansen, laat de ander je wegdromen en weer een ander raakt je diep.

In 2019 bracht Marianne haar eigen debuutalbum uit: ‘Black Tea & Whiskey’. Een album met Engelstalige liedjes die pakkend en realistisch zijn. Fris, authentiek en eerlijk was het commentaar vanuit Los Angeles, waar haar album gemasterd is. In 2020 kwam de single Let me Read You uit, gevolgd door haar eerste concerttour, getiteld Tour 1. Wat ze wil? Mensen het verhaal achter de liedjes vertellen en al spelend het publiek meenemen in dat verhaal alsof je een mooi boek leest en je je eigen verbeelding de vrije loop laat.

Marianne heeft haar tijd in zelf-isolatie tijdens de coronacrisis gebruikt om veel aan haar muziek te werken en kan daarom niet wachten om al deze nieuwe liedjes weer voor een publiek te spelen. In Tour 1 deel 2 zal ze samen met Johan Keeman en Brent Emmerink op gitaren en Annah Posthumius op viool weer een prachtige intieme sfeer neerzetten.

Normaal
Zaal
17,50
CJP
Zaal
16,00
Voorstelling informatie
  • Van
    10 oktober 2020 20:00
  • Tot
    10 oktober 2020 21:15
  • Status
    Verlopen
  • Genre