LUDIQUE – From Berlin With Love (try-out)

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Na het overweldigende succes van LevensLong keert LUDIQUE terug in de theaters met een geheel nieuwe enscenering van hun internationaal gelauwerde theaterhit ‘From Berlin with Love’. Tijdens deze voorstelling wordt het publiek meegenomen op een persoonlijke muzikale reis door een Wonderlijke Wereld, van Bertolt Brecht tot Hildegard Knef, van Marlene Dietrich tot Nina Hagen, van Broadway naar Berlijn!

Met uit het leven gegrepen liederen, van klassieke aria’s tot eigen gecomponeerd werk, afgewisseld door luisterrijke anekdotes en Duitse poëzie, doorbreken Gerald Drent en Martijn Mulders de waan van de dag en verbinden zo moeiteloos schijnbare tegenstellingen in een uniek theaterconcert waarin u verrassend veel herkenning zult ervaren. Een liefdesverklaring en hedendaagse ode de aan stad die LUDIQUE! het hart gestolen heeft: Berlijn.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
22,50
CJP
Zaal
21,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  19 maart 2025 20:00
 • Tot
  19 maart 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre