Leoni Jansen & Carel Kraayenhof – Melancholie in de polder 2

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

In de schaduw van de Corona-tijd, gezeten in het Beemster weiland op anderhalve meter afstand van elkaar, bestookten Kraayenhof en Jansen elkaar met alles wat ze mooi vonden, van Argentijnse volksmuziek tot Schotse traditionals, en van Nederlandse tot Arabische klanken. Zo ontstond het project Melancholie in de Polder. Toen de theaters weer openden volgde een opeenvolging van uitverkochte zalen en enthousiaste reacties van het publiek.

Nu stappen Leoni en Carel opnieuw in het avontuur met Melancholie in de Polder 2. Ze blijven trouw aan de beproefde methode – spelen wat ze mooi vinden – maar graven nog dieper in de folk-muziek van Ierse jigs, Schotse reels, en Argentijnse volksmuziek met Afrikaanse ritmes, en wisselen die af met instrumentale stukken voor bandoneon en bodhran (Ierse trommel), een Nederlandstalig popnummer of een southern blues van Rory Block; het komt allemaal samen omdat zij het spelen en vooral omdat zij het écht weten te vertellen.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
22,50
CJP
Zaal
21,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  8 maart 2025 20:00
 • Tot
  8 maart 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre