Lavinia Meijer

Harpiste Lavinia Meijer blaast harpmuziek eigenhandig nieuw leven in en voegt een hoofdstuk toe aan de geschiedenis van deze muziek.

Met haar meerdelige Untitled zet ze een duidelijk statement neer: “Muziek is de stem van de toekomst. Luister en zie de impact en kracht die muziek in zich heeft en die onlosmakelijk verbonden is met het verleden, heden en toekomst.” 

Geïnspireerd door haar samenwerkingen met diverse artiesten zoals Philip Glass, Iggy Pop, Ludovico Einaudi en Laurie Anderson bouwt Lavinia met Untitled aan een veelomvattend kunstwerk met verschillende invalshoeken. Ze verbindt de muziek met haar persoonlijke ervaringen en ontdekkingen. In combinatie met beeldende kunst, literatuur, spoken word, film, animaties en nieuwe akoestische en elektronische composities omvat Untitled een kijkje in de keuken van deze veelzijdige artieste.

Over Lavinia Meijer:
Lavinia Meijer is een van de belangrijkste en spannendste musici van onze tijd. Na haar debuut in Carnegie Hall in New York in 2007 wordt ze regelmatig uitgenodigd om als soliste op te treden in Europa, Azië en Amerika. Haar albums worden wereldwijd uitgebracht (Channel Classics, Sony Classics) en zijn bekroond met een Edison Award en een gouden- en platina-status.

Dit is een inhaalvoorstelling. Bezoekers met kaarten voor het concert van 16 januari zijn per e-mail geïnformeerd. Heeft u kaarten voor deze voorstelling, maar geen e-mail van ons ontvangen, neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

Normaal
Zaal
22,50
CJP
Zaal
21,00
Voorstelling informatie
  • Van
    21 mei 2022 20:00
  • Tot
    21 mei 2022 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre