Klassiek op Zondag – Marleen Wester en Shuann Chai

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

We vroegen Marleen Wester, violiste bij het wereldberoemde Dudok Quartet (en afkomstig uit het West-Friese Hauwert), om samen met pianiste Shuann Chai een uitdagend en verrassend programma samen te stellen speciaal voor Het Postkantoor. Dat is gelukt.

Een tas met oude bladmuziek lag bij Marleen op de kast te verstoffen. Muziek voor viola d’amore, een 7-snarig instrument uit de Barok. In de loop der jaren werd de verzameling doorgegeven aan wie er interesse had in dit bijzondere instrument. Er bleken handgeschreven arrangementen van Cor Kint in te zitten, een bekende violist uit Enkhuizen uit de eerste helft van de 20ste eeuw. Wie was dit? Welke muziek inspireerde hem en wat speelde hij zelf? Shuann en Marleen volgen zijn spoor en laten de afgestofte noten als nieuw klinken.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door WFO Netwerk Notarissen.

Dit concert maakt deel uit van de serie Klassiek op zondag:
17 november: Finalisten Prinses Christina Concours
19 januari: Maria en Anuschka Pedano
6 april: Marleen Wester en Shuann Chai
25 mei: Bo de Myttenaere

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 77,00). Om de Serie Klassiek op zondag te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  6 april 2025 11:00
 • Tot
  6 april 2025 12:45
 • Status
  Aankomend
 • Genre