Klassiek op Zondag – Maria en Anuschka Pedano

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Anuschka en Maria Pedano waren in 2022 al eens te gast in Het Postkantoor. Als finalisten van het Prinses Christina Concours overtuigden ze niet alleen met prachtig spel op de altviool en de hobo, maar namen ze het publiek mee met enkele prachtige Franse chansons en zelfs een dansje.

Ze traden meerdere malen op bij Podium Witteman (nu Podium Klassiek) en speelden al op grote podia zoals het Concertgebouw. De prijzen die de zussen wonnen zijn nauwelijks te tellen. Ze speelden op diverse nationale en internationale festivals. Zij worden begeleid door de pianist Illia Falko.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door WFO Netwerk Notarissen.

Dit concert maakt deel uit van de serie Klassiek op zondag:
17 november: Finalisten Prinses Christina Concours
19 januari: Maria en Anuschka Pedano
6 april: Marleen Wester en Shuann Chai
25 mei: Bo de Myttenaere

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 77,00). Om de Serie Klassiek op zondag te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  19 januari 2025 11:00
 • Tot
  19 januari 2025 12:45
 • Status
  Aankomend
 • Genre