Klassiek op Zondag – Finalisten Prinses Christina Concours 2024

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Het is inmiddels traditie: elk seizoen maken wij een selectie van winnaars en finalisten van het Prinses Christina Concours. Veel van de huidige grote namen in de Nederlandse (klassieke) muziekwereld waren ooit deelnemer, finalist of zelfs winnaar van dit concours.

Het Prinses Christina Concours stimuleert kinderen en jongeren in hun muzikale ontwikkeling. Met concoursen voor klassiek, jazz en compositie, een rijdende concertzaal (de Classic Express) en een online muziekwedstrijd (De Muziekwedstijd) is het Prinses Christina Concours een toonaangevend podium voor muziekeducatie en talentontwikkeling.

Wie er in oktober op ons podium staan wordt later bekend gemaakt.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door WFO Netwerk Notarissen.

Dit concert maakt deel uit van de serie Klassiek op zondag:
17 november: Finalisten Prinses Christina Concours
19 januari: Maria en Anuschka Pedano
6 april: Marleen Wester en Shuann Chai
25 mei: Bo de Myttenaere

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 77,00). Om de Serie Klassiek op zondag te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  17 november 2024 11:00
 • Tot
  17 november 2024 12:45
 • Status
  Aankomend
 • Genre