Klassiek op Zondag – Finalisten Prinses Christina Concours 2022

Het is inmiddels traditie: elk seizoen maken wij voor u een selectie van winnaars en finalisten van het Prinses Christina Concours. Veel van de huidige grote namen in de Nederlandse (klassieke) muziekwereld waren ooit deelnemer, finalist of zelfs winnaar van dit concours.

Vandaag zijn de solisten de jonge talenten Maria en Anuschka Pedano. Violiste Anuschka begon op 9-jarige leeftijd op altviool, won in 2015 het prestigieuze Britten Altvioolconcours en maakt deel uit van het internationale strijkersorkest LGT Young Soloists. Maria speelt hobo maar kan ook prachtig zingen. Op 13-jarige leeftijd had zij in het programma Superkids succes met het lied ‘Don’t cry for me Argentina’ en ook won ze het Concours de la Chanson Alliance Français. De zusjes waren meerdere malen te gast in Podium Witteman.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt dankzij WFO Notarissen.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie Klassiek op zondag: 23 oktober: Finalisten Prinses Christina Concours
18 december: Jeroen van Veen
19 februari: Oihana Aristizabal Puga & Lineke Lever
16 april: Reyn Ouwehand

De serie Klassiek op Zondag kost € 50,00 (ipv. € 71,00). Om de serie te bestellen klikt u onderaan deze pagina op het nieuwsbericht “Series: voordelig verzekerd van een top theaterseizoen”
 

Normaal
Zaal
17,50
CJP
Zaal
16,00
Voorstelling informatie
  • Van
    23 oktober 2022 11:00
  • Tot
    23 oktober 2022 12:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre