Klassiek op Zondag – Delta Piano Trio

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op 21 augustus vanaf 10.00 uur online. Vanaf maandag 23 augustus kunt u ook kaarten kopen bij onze theaterkassa op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Bent u Vriend van Het Postkantoor of heeft u een voucher van een verplaatste of geannuleerde voorstelling? Dan kunt u met voorrang reserveren. Meer weten? Klik onderaan deze pagina op het nieuwsartikel “Veelgestelde vragen”.

In onze serie Klassiek op Zondag presenteren wij op zondag 20 februari: het Delta Piano Trio

Het Delta Piano Trio werd in 2013 in Salzburg (Oostenrijk) opgericht door drie jonge Nederlandse musici: violist Gerard Spronk, celliste Irene Enzlin en pianiste Vera Kooper. Het trio heeft naam gemaakt met haar pure, compromisloze muzikaliteit, energie en de bereidheid dieper de muziek in te duiken dan vanzelfsprekend is.

Het trio is meervoudig eerste prijswinnaar van internationale concoursen en trad veelvuldig op in Europa, Rusland, Israel, China, Korea, Indonesië en de Verenigde Staten. In 2017 verscheen bij Naxos Records de debuut-cd van het ensemble, met werken van Tanejev en Borodin. Hun tweede cd The Mirror with Three Faces met werken van Sjostakovitsj en Auerbach kwam vorig seizoen uit bij het Amerikaanse label Odradek Records. Beide albums kregen lovende recensies in de internationale pers.

Normaal
Zaal
17,50
CJP
Zaal
16,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  20 februari 2022 11:00
 • Tot
  20 februari 2022 12:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre