Klassiek op Zondag – Bo de Myttenaere

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Bo de Myttenaere is een getalenteerde pianist en componist uit De Streek met een bijzondere muzikale carrière. Hij begon op jonge leeftijd met piano spelen en heeft sindsdien zijn vaardigheden verfijnd door privélessen te volgen bij verschillende docenten. Vanaf zijn twaalfde verdiepte hij zich in de klassieke muziek en werd hij gegrepen door componisten als Chopin, Liszt en Debussy en door het modernere werk van Ludovico Einaudi, Philip Glass en Yann Tiersen.

Op zijn vijftiende ging Bo de uitdaging aan om ook eigen muziek te componeren. Sindsdien schreef hij al meer dan honderd composities. Zijn talent en creativiteit leidden tot samenwerking met fotografen, kunstenaars en (zorg)organisaties, waarvoor hij speciale muziekstukken componeerde. Op dit zondagochtendconcert speelt Bo werk van Einaudi, eigen composities en filmmuziek.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door WFO Netwerk Notarissen.

Dit concert maakt deel uit van de serie Klassiek op zondag:
17 november: Finalisten Prinses Christina Concours
19 januari: Maria en Anuschka Pedano
6 april: Marleen Wester en Shuann Chai
25 mei: Bo de Myttenaere

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 77,00). Om de Serie Klassiek op zondag te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
16,50
CJP
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  25 mei 2025 11:00
 • Tot
  25 mei 2025 12:45
 • Status
  Aankomend
 • Genre