Jubileum Festival – Spiegel im Spiegel

Theater Het Postkantoor viert feest!

Wat gebeurt er als vier creatievelingen uit verschillende podiumkunsten elkaar voor het eerst ontmoeten? Dat zien en horen we in het filmische theaterconcert Spiegel im Spiegel. Ieder komt vanuit zijn of haar eigen discipline en neemt een eigen visie op het thema mee. Zoals de Westfriese luchten weerspiegelen in het IJsselmeer houden ze elkaar een spiegel voor, zien elkaar met nieuwe ogen en een open blik. Ze weerkaatsen elkaars talent in de zoektocht naar het snijpunt waar alles samenkomt.

Marleen Wester groeide op in Hauwert. Inmiddels is zij gevierd violiste en maakt zij deel uit van het vermaarde Dudok Kwartet. Yvo Verschoor is filmconcertpianist en heeft zijn eigen (film)concertzaal in Midwoud. Componist en theatermaker Rogier Bosman woonde jaren in Grootebroek en nu in Lambertschaag en tourt door binnen- en buitenland met muziektheatergroep Släpstick. Choreografe en danseres Nanska van de Laar heeft haar eigen dansgezelschap De Dansonderneming in Hoorn en een grote voorliefde voor vorm en architectuur.


Jubileum

Op 21 september 2012 vond de allereerste voorstelling plaats in Theater Het Postkantoor. Dat betekent dat het theater dit jaar tien jaar bestaat. Na alle beperkingen en onzekerheid pakken we in juni extra feestelijk uit met het Postkantoor Jubileum Festival: drie bijzondere voorstellingen waarin wij muzikale toptalenten uit de regio presenteren in verrassende combinaties. Aan Het Postkantoor Jubileum Festival werken de beste musici uit de regio mee en vinden zij elkaar in bijzondere samenwerkingen.

Omdat wij graag iedereen willen laten mee genieten met ons jubileumfeestje kost een kaartje slechts 5 euro, inclusief een feestelijk drankje! Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra bijdrage te doneren. De opbrengst uit de kaartverkoop zal worden gebruikt om een muzikaal optreden te organiseren voor inwoners van West-Friesland voor wie de weg naar het theater niet zo vanzelfsprekend is.

Het Postkantoor Jubileum Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie
  • Van
    12 juni 2022 20:00
  • Tot
    12 juni 2022 21:15
  • Status
    Verlopen
  • Genre