Jubileum Festival – Kijvende Wijven

Theater Het Postkantoor viert feest!

Met geslepen stembanden gaan ze elkaar te lijf: Dana Koppes en Anouk Dorfmann laten hun handschoenen thuis en kruisen hun stiletto’s in een ultieme gezongen veldslag. Het podium van Het Postkantoor is het strijdtoneel van hun tour de force, de mooiste theaterliedjes hun gekozen wapens. En Martijn… ach Martijn. Is hij opgewassen tegen het vocale vuurwerk van deze grande dames of delft hij jammerlijk het onderspit?

Anouk Dorfmann won in 2006 op 15-jarige leeftijd de publieksprijs en de juryprijs tijdens het prestigieuze “Concours de la Chanson” in theater De Kleine Komedie in Amsterdam, maar woont nog gewoon in Enkhuizen. Ze maakte deel uit van het kleinkunstensemble Andermans veren live! treedt op met het het Charivari trio en ging onlangs in de Drom in première met het theaterconcert Mesdames et Messieurs. Dana Koppes zong dit jaar nog bij de officiële opening van het herdenkingsjaar 2022, de geboorte van Nederland 1572 te Brielle, in het bijzijn van Zijne Majesteit de Koning. Ook won zij de Cultuurprijs voor Aanstormend Talent van Stichting De Steunmast uit Enkhuizen. Lutjebroeker Martijn Bos is een muzikale allesvreter: dirigent, pianist, repetitor, arrangeur: hij kan en doet het allemaal.

Jubileum

Op 21 september 2012 vond de allereerste voorstelling plaats in Theater Het Postkantoor. Dat betekent dat het theater dit jaar tien jaar bestaat. Na alle beperkingen en onzekerheid pakken we in juni extra feestelijk uit met het Postkantoor Jubileum Festival: drie bijzondere voorstellingen waarin wij muzikale toptalenten uit de regio presenteren in verrassende combinaties. Aan Het Postkantoor Jubileum Festival werken de beste musici uit de regio mee en vinden zij elkaar in bijzondere samenwerkingen.

Omdat wij graag iedereen willen laten mee genieten met ons jubileumfeestje kost een kaartje slechts 5 euro, inclusief een feestelijk drankje! Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra bijdrage te doneren. De opbrengst uit de kaartverkoop zal worden gebruikt om een muzikaal optreden te organiseren voor inwoners van West-Friesland voor wie de weg naar het theater niet zo vanzelfsprekend is.


Het Postkantoor Jubileum Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie
  • Van
    26 juni 2022 15:00
  • Tot
    26 juni 2022 16:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre