Jubileum Festival – Daddy Koel

Theater Het Postkantoorviert feest!

Op zondag 19 juni is het dubbel feest: we vieren niet alleen een jubileumfeestje, maar maken er een dikke Vaderdag-fuif van! Voor alle vaders, vaders van vaders, kinderen van vaders, sugar daddies, buurtvaders en zelfs Darth Vader is welkom. We bouwen een feestje met gelegenheidsband “The Post Office Daddies” die een een royale New Orleans polka funk saus gooien over de lekkerste hits voor en door vaders. Van Boney M’s “Daddy Cool” tot “Pa” van Doe Maar en van “Papa’s got a brand new bag” tot Yentl’s “Papa can you hear me”, en dat allemaal op trompet, tuba en drums.  

Met een koud biertje op de tap en de tosti-ijzers in de aanslag (met saus uiteraard!) gaan de mannen los in hun muzikale mancave, dus sleep jouw Daddy Cool van de bank voor een heerlijke middag vol muzikale – en andere – uitspattingen…

Met: Wouter Hakhoff, Rogier Bosman en Nout Ingen Housz

Jubileum

Op 21 september 2012 vond de allereerste voorstelling plaats in Theater Het Postkantoor. Dat betekent dat het theater dit jaar tien jaar bestaat. Na alle beperkingen en onzekerheid pakken we deze maand extra feestelijk uit met het Postkantoor Jubileum Festival: drie bijzondere voorstellingen waarin wij muzikale toptalenten uit de regio presenteren in verrassende combinaties. Aan Het Postkantoor Jubileum Festival werken de beste musici uit de regio mee en vinden zij elkaar in bijzondere samenwerkingen.

Omdat wij graag iedereen willen laten mee genieten met ons jubileumfeestje kost een kaartje slechts 5 euro, inclusief een feestelijk drankje! Daarnaast is er de mogelijkheid om een extra bijdrage te doneren. De opbrengst uit de kaartverkoop zal worden gebruikt om een muzikaal optreden te organiseren voor inwoners van West-Friesland voor wie de weg naar het theater niet zo vanzelfsprekend is.

Het Postkantoor Jubileum Festival wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Normaal
Zaal
5,00
Voorstelling informatie
  • Van
    19 juni 2022 16:00
  • Tot
    19 juni 2022 17:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre