Jop Wijlacker & Dennis Kolen – Lennon & McCartney Acoustic

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op 21 augustus vanaf 10.00 uur online. Vanaf maandag 23 augustus kunt u ook kaarten kopen bij onze theaterkassa op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Bent u Vriend van Het Postkantoor of heeft u een voucher van een verplaatste of geannuleerde voorstelling? Dan kunt u met voorrang reserveren. Meer weten? Klik onderaan deze pagina op het nieuwsartikel “Veelgestelde vragen”.

Heerlijk genieten van een akoestische tribute aan de mannen achter de grootste Beatles-hits

Jop en Dennis groeiden beiden op met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney. Nu nemen ze je in een intieme setting mee op een nostalgische reis. Langs het beroemde ‘Strawberry Fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven. Langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’.

De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Het talent en de bijzondere relatie van Lennon & McCartney hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  21 oktober 2021 20:00
 • Tot
  21 oktober 2021 21:20
 • Status
  Aankomend
 • Genre