Joost Botman & Ocobar – Zomer

Dit najaar speelt Joost Botman samen met Cok van Vuuren, Rob Wijtman en Bart Wijtman (ook wel bekend als Ocobar) een korte tour naar aanleiding van zijn nieuw uitgekomen debuutplaat ‘Zomer’.

Het maken van een eigen Nederlandstalige plaat stond al lang op de verlanglijst van Joost. In 2022 kreeg het eindelijk vaste vorm. Begin November is hij samen met een van de beste bands van Nederland de studio ingedoken. De sfeer in de studio was meer dan goed en dat is terug te horen op het album; het is een hele mooi plaat geworden. Om te vieren dat het debuutalbum ‘Zomer’ uit is gaan ze in het najaar op tournee.

Op het album staan een aantal hertalingen van Amerikaanse grootmeesters als Hank Williams, Bob Dylan en Jim Groce maar ook Joost zijn eigen werk. Liedjes over avontuur, verandering en de band tussen familie. Tijdens de presentatie van de plaat spelen Joost en de muzikanten alle nummers van de plaat, meer nieuwe nummers, vertellen ze over het proces van het maken maar draait het vooral om de muziek. Gespeeld op een manier zoals alleen zij dat kunnen!

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  17 november 2023 20:00
 • Tot
  17 november 2023 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre