Havelaar de musical

Een voorstelling over liefde, vriendschap en verraad

Ter ere van de 200e verjaardag van Multatuli presenteerde Studio 26 in samenwerking met Stichting Kunst in Beweging de voorstelling Havelaar de musical. Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de Wereldwinkel Stede Broec is deze voorstelling op zaterdag 22 oktober tweemaal te zien in Theater Het Postkantoor.

In deze voorstelling worden koloniale misstanden in Nederlands Indië op vertellende en beeldende wijze gespeeld. De voorstelling wordt ingeleid door drie vertellers die het publiek een waargebeurd verhaal willen vertellen. De drie vertellers transformeren gedurende de voorstelling naar alle personages uit het Multatuli’s meesterwerk “Max Havelaar”. We maken onder anderen kennis met Batavus Droogstoppel, de Regent van Lebak, Saïdja en Adinda en natuurlijk ook met Max Havelaar zelf.

Tijdens de voorstelling zult u te maken krijgen met onderwerpen als afpersing, uitbuiting, liefde, geld en macht. Ook zult u merken dat deze onderwerpen nog erg actueel zijn. Deze theaterproductie is een prachtig eerbetoon aan een van Nederlands grootste schrijvers en is nu te zien in verschillende theaters in Nederland.

Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf maandag 3 oktober te koop bij de Wereldwinkel aan De Tuin 31 in Bovenkarspel, nabij Winkelcentrum Het Streekhof.  

Normaal
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
  • Van
    22 oktober 2022 20:00
  • Tot
    22 oktober 2022 21:15
  • Status
    Verlopen
  • Genre