ForEverly Brothers – Tribute to The Everly Brothers

Een swingende show met de aanstekelijke nummers van The Everly Brothers. Dat is waar het goedlachse duo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert met hun tribute act ForEverly Brothers garant voor staan.

Marcel heeft o.a. klassieke albums gemaakt die wereldwijd zijn verkocht en stond eerder als vertolker van Phil Everly in een landelijke theatershow. Harold is bekend van o.a. de theatergroep Jeans waarmee hij acht seizoenen in de theaters te zien was en is bekend als presentator van verschillende tv-programma’s. Hij maakte zes succesvolle Nederlandse bioscoopfilms, waarvan er vijf een gouden status behaalden. In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de trotse winnaars van de RTL4 show All Together Now.

Tijdens hun performance, waarbij ze zichzelf begeleiden op gitaar, spat het plezier van het podium. Met hun tribute act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren. Met veel respect naar de Everly Brothers vinden zij het een eer om hun repertoire actueel te houden en een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek.

Laat u verrassen en ‘let’s take a trip down memory lane!’

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie
  • Van
    11 maart 2022 20:00
  • Tot
    11 maart 2022 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre