Eva de Roovere – La Loba

Als gevolg van de reisbeperkingen tussen Nederland en België wordt deze voorstelling verplaatst naar 2021. Zodra de nieuwe datum bekend is, nemen wij contact op met alle bezoekers.

De Belgische Eva De Roovere kent u wellicht van de folkrockgroep Kadril, van Kleine Blote Liedjes of van haar solowerk. Ze deelde het podium met sterren uit binnen- en buitenland als Boudewijn de Groot, Thé Lau en Snow Patrol. Met Diggy Dex stond ze wekenlang op 1 in de Nederlandse hitlijsten met “Slaap lekker”, zijn remix van “Fantastig toch”.  

Sindsdien schreef ze een boek vol brieven en bracht ze drie Engelstalige albums uit. Vorig jaar verscheen een nieuw album vol Nederlandstalige liedjes: La Loba. La Loba (De Wolvin) staat voor ‘zij die weet’, ‘de ontembare vrouw’ en ‘moeder aarde’. Met dit nummer gaat de Belgische Eva de Roovere terug naar haar roots: folk. 

Met haar band toert ze door België en Nederland. De geweldige muzikanten geven een geheel nieuwe toets aan Eva’s oude en nieuwe repertoire. Komt dat zien…

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
  • Van
    21 november 2020 20:00
  • Tot
    21 november 2020 21:20
  • Status
    Verlopen
  • Genre