Dirk Scheele – Muziek maken met Dirk Scheele (2+) (try-out)

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op 21 augustus vanaf 10.00 uur online. Vanaf maandag 23 augustus kunt u ook kaarten kopen bij onze theaterkassa op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Bent u Vriend van Het Postkantoor of heeft u een voucher van een verplaatste of geannuleerde voorstelling? Dan kunt u met voorrang reserveren. Meer weten? Klik onderaan deze pagina op het nieuwsartikel “Veelgestelde vragen”.


Alles maakt geluid, probeer het maar uit!

In deze voorstelling duiken we samen met Dirk in de wereld van muziek. Op een speelse manier leert Dirk je van alles over instrumenten als de gitaar, drums en de piano. Ook laat Dirk je kennis maken met exotische instrumenten in sprankelende, wereldse liedjes.

Dirk tovert zelfs eenvoudige voorwerpen om tot nieuwe muziekinstrumenten! Denk aan een kartonnen kokertje om in te zingen, een doos om op te trommelen en de coole rits van je vest om mee te ritsen. We gaan lekker jammen op een pan en een emmer en natuurlijk krijgen we bezoek van een aantal muzikale dierenvriendjes.

In deze voorstelling komen veel van Dirk’s leukste en bekendste liedjes voorbij dus pak je dansschoenen en instrumentjes maar uit de kast: we gaan muziek maken met Dirk Scheele!

Normaal
Zaal
12,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  8 september 2021 15:30
 • Tot
  8 september 2021 16:25
 • Status
  Aankomend