Close-Up Klinkt!

De Alkmaarse vocal group Close-Up komt met een gloednieuwe a capella voorstelling: Klinkt! De 21 zangers en zangeressen zingen onder leiding van dirigent Sjoerd Jansen op vrijdag 17 maart om 20.00 uur bij het Postkantoor aan de Hoofdstraat 17 in Bovenkarspel.

De kaartverkoop loopt via het gezelschap. De juiste bestel-link vind je onderaan deze tekst.

In Klinkt! draait het allemaal om de familie Notenboom. Want De Notenboompjes weten hoe ze een feestje vieren: samen eten, drinken… en zingen!  Muzikaal als ze zijn doen ze niet onder voor de familie Von Trapp. Ze grijpen dan ook elke gelegenheid aan om bij elkaar te komen. Kerstmis, het Songfestival en dit jaar ook het 40-jarig jubileum van oma Henriëtte en opa Knut. Iedereen is van de partij, van baby Sebas tot buurman Theo. Samen klinken ze op het leven en de liefde.

Vocal group Close-Up zingt a capella arrangementen in diverse genres: close harmony, pop, rock, gevoelige ballads, cabaret- en jazznummers. “Met de combinatie van zang en een eigen geschreven verhaallijn brengt Close-Up uniek vocaal theater. Als we ons publiek hiermee een lach, een traan of kippenvel kunnen bezorgen, is onze missie geslaagd”, aldus voorzitter Laura Kroon.

De voorstelling duurt ongeveer twee uur (inclusief pauze) en een drankje is inbegrepen. Een kaartje kost € 16,00 voor volwassenen, voor jeugd tot en met 15 jaar is de ticketprijs € 10,00.

Meer info en kaarten via www.vocalgroupcloseup.nl/kaarten.

Normaal
Zaal
16,00
Jeugd (t/m 15 jaar)
Zaal
10,00
Voorstelling informatie
  • Van
    17 maart 2023 20:00
  • Tot
    17 maart 2023 22:00
  • Status
    Verlopen
  • Genre