Bigband No PressSure – Jazzin’ around Christmas

Deze voorstelling is uitverkocht. Je kunt je aanmelden voor onze wachtlijst. Indien er plaatsen beschikbaar komen nemen wij contact met je op. Voor plaatsing op de wachtlijst, klik onderaan deze pagina op bestellen of mail naar info@hetpostkantoor.info.

Kerstmis. Voor velen betekent dit kriebels in de buik van enthousiasme voor de drukte en gezelligheid die gaat komen. Bigband No PressSure doet hier nog een schepje bovenop met Jazzin’ Around Christmas. Theater Het Postkantoor is het decor van deze kerstparty in bigband-stijl.

We voorspellen u: stilzitten is geen optie. Wanneer het zaallicht dooft klinkt er geen “stille nacht, heilige nacht” maar een swingende opmaat naar kerst in bigband-stijl. Kort gezegd: eens op een andere manier dan u gewend bent.

Wie bigband No PressSure kent weet dat deze band er een sfeervolle bedoening van zal maken. Het is een unieke belevenis om een kerstoptreden te horen van een bigband want kerst en jazz gaan prima samen.Diverse kerstklassiekers passeren de revue in een twee uur durend kerstspektakel!

Ticketprijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling. 

Normaal
Zaal
15,00
Voorstelling informatie
  • Van
    17 december 2023 15:00
  • Tot
    17 december 2023 17:20
  • Status
    Verlopen
  • Genre