Bastiaan Ragas – Ragas Zingt

De kaartverkoop voor deze voorstelling start op 21 augustus vanaf 10.00 uur online. Vanaf maandag 23 augustus kunt u ook kaarten kopen bij onze theaterkassa op werkdagen tussen 14.00 en 16.00 uur. Bent u Vriend van Het Postkantoor of heeft u een voucher van een verplaatste of geannuleerde voorstelling? Dan kunt u met voorrang reserveren. Meer weten? Klik onderaan deze pagina op het nieuwsartikel “Veelgestelde vragen”.

Hoeveel heb je nodig om een heerlijke avond te hebben? Bastiaan Ragas zingt de mooiste ballads en de lekkerste muziek om jou te ontroeren en in beweging te krijgen.

Als twintiger zong hij als leadzanger in de wereldberoemde boyband Caught in the Act. Als dertiger werd hij gelanceerd als Musicalster met succesvolle hoofdrollen in Aida en Drie Musketiers. Als veertiger zong hij in Nederland en Duitsland in alle theaters, op poppodia en festivals. Zijn stem wordt gebruikt voor radiostations, commercials en voice-overs.

Nu, na bijna 50 jaar, is het hem na vele omzwervingen duidelijk: hij wil zingen. Daarom in Ragas Zingt geen opsmuk, geen ellenlange persoonlijke ontboezemingen waar niemand op zit te wachten, maar enkel die prachtige stem bij de heerlijkste muziek. Meer heeft Ragas niet nodig om jou te entertainen, je mee te nemen naar een andere wereld en je weg te laten dromen bij de mooiste liefdesliedjes. Helder, zonder poespas.

Natuurlijk zingt hij zijn eigen hits aan de piano en gaan de voetjes van de vloer. Maar hij brengt ook het prachtige ‘Verwarrend bestaan’ uit Aida, de mooiste hits van Neil Diamond en ‘All of me’ van John Legend ten gehore. Ragas Zingt wordt een heerlijke muzikale theateravond vol echte muziek, gezongen door één van de mooiste stemmen van Nederland.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  4 februari 2022 20:00
 • Tot
  4 februari 2022 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre