Alexander Broussard speelt Billy Joel

Dit concert is uitverkocht. Indien u op de wachtlijst wilt, klik dan op “Koop tickets” en selecteer het aantal kaarten. Indien er kaarten beschikbaar komen nemen wij contact met u op. Bij voldoende wachtlijstreserveringen volgt mogelijk een extra concert.

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie; ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis met meer dan 30 top tien hits op zijn naam. Zijn repertoire bestrijkt alle kanten van het pop-spectrum: van klassieke meezingers als “The Pianoman” en “Honesty” tot swingende rockers zoals “My life” en “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. En daarom speelt Alexander Broussard de mooiste nummer van Billy Joel voor u.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd zanger en veelzijdig toetsenist. Met een indrukwekkend cv dat start bij de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Normaal
Zaal
18,50
CJP
Zaal
17,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  11 december 2020 20:00
 • Tot
  11 december 2020 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre