Yunus Aktas – Maakt niet uit (try-out)

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Yunus Aktas won in 2022 alle prijzen bij het Cameretten Festival. Daar kan je hem van kennen. Je kan hem ook kennen van zijn optreden in de Avondshow Stand-ups met Arjan Lubach op televisie. Of uit Toomler in Amsterdam. Maar de kans is groter dat je hem helemaal niet kent. Dat maakt Yunus niet uit.

Volgens Albert Camus is het leven inherent zinloos en worden mensen geconfronteerd met absurditeit omdat ze zoeken naar betekenis in een wereld die geen intrinsieke betekenis lijkt te hebben. Niet dat Yunus weet wat intrinsiek betekent, maar dat maakt voor de voorstelling niet uit. Een held is – volgens Camus én volgens Aktas – iemand die zich bewust is van de absurditeit, maar toch verzet biedt. Daarom dit debuutprogramma. Volgens Yunus maakt de titel van deze voorstelling niet uit. Het maakt hem ook niet uit of je komt kijken. Hij gaat toch wel spelen. Elke avond weer.

Yunus heeft de lachers op zijn hand, hij is een innemende persoonlijkheid en zijn droogkomisch talent is groots. – Jury Cameretten Festival

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Deze voorstelling maakt deel uit van de Serie Cabarettalenten:
7 november: Luuk Ransijn – Vacht
13 december: Anne Neuteboom – En dan nu Anne Neuteboom
17 januari: Yunus Aktas – Maakt niet uit
23 mei: Jasper van der Veen – Op Scherp

De prijs van deze serie is € 60,00 (ipv € 76,50). Om de Serie Cabarettalenten te bestellen, klik op het nieuwsbericht “Series: 4 topvoorstellingen voor een prikkie” onderaan deze pagina.

Normaal
Zaal
19,00
CJP
Zaal
17,50
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  17 januari 2025 20:00
 • Tot
  17 januari 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre