Wim Daniels – Koken met taal

Letters, woorden, zinnen, leestekens, ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In dit geval is taalexpert en graag geziene gast in talkshows Wim Daniëls de kok, de taalkok, die in zijn voorstelling Koken met taal laat zien wat er allemaal voor lekkers gemaakt kan worden met taal. Hij schotelt de verrukkelijkste taalgerechten voor, niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. En zijn programma ligt nooit zwaar op de maag. Een avond genieten van wat de taal te bieden heeft.

Wim Daniels heeft een enorme fascinatie voor taal. Hij maakte o.a. het Grote Taalspel, is sinds 2018 de maker van het Groot Dictee der Nederlandse taal, was columnist bij Spijkers met Koppen en Pauw en Witteman en schreef meerdere boeken over taal. Zijn onlangs verschenen boek Quarantaine is de eerste Nederlandse coronaroman.

Deze voorstelling is verplaatst van vorig seizoen. Heeft u kaarten voor deze voorstelling, maar geen e-mail van ons ontvangen? Neem dan alstublieft contact met ons op via info@hetpostkantoor.info.

Normaal
Zaal
21,00
CJP
Zaal
19,50
Voorstelling informatie