Tis Hier Geen Hotel 3 (try-out)

De kaartverkoop start op zaterdag 25 mei om 10.00 uur aan de kassa van Het Postkantoor. Vanaf 15.00 uur start de online kaartverkoop.

Ze zijn weer terug! Na het succes van ‘Tis Hier Geen Hotel 1 en 2 is het nu tijd voor deel 3. Want onze pubers kunnen heel goed zelfstandig een bijbaantje regelen, feilloos hun belastingformulieren invullen en zorgtoeslag aanvragen, maar hun was gooien ze nog steeds náást de wasmand.

Nu de pubers ouder worden, komen er nieuwe issues bij. Van indrinken met vodka martini tot het piepen en kraken van het bed in de kamer naast je. Helaas begrijpen die hormonale huisgenoten niet waarom jij daar een probleem mee hebt. Echt ‘cringe’ vinden ze en dat begrijpen wij ouders dan weer niet. Gelukkig hebben we ook aanwas van prille pubers, dus is er volop ruimte voor zoiets onschuldigs als de Eerste Balhaar.

Tis Hier Geen Hotel 3 is een herkenbare en humoristische voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Gebaseerd op het populaire platform tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Ticketprijzen zijn inclusief pauzedrankje. Heeft de voorstelling geen pauze, dan staat het drankje na afloop voor je klaar. Prijzen zijn exclusief € 2,50 transactiekosten per bestelling.

Normaal
Zaal
22,50
CJP
Zaal
21,00
Voorstelling informatie
 • Dagen
  Uren
  Minuten
  Seconden
 • Van
  5 april 2025 20:00
 • Tot
  5 april 2025 21:30
 • Status
  Aankomend
 • Genre