Solostories Soy Kroon – Nu Ik Je Zie

Een zoektocht van een zoon naar zijn vader

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt zijn 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader. Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen.

Nu ik je zie 
is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie, en wordt gespeeld door multitalent Soy Kroon (Hoogvliegers, Costa!, The Passion, War Horse). Een verhaal over uitgestelde rouw. Over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband. 

De inleiding zit VOL. U kunt hier niet meer voor reserveren.
Voorafgaand aan de voorstelling Nu ik je zie vindt een inleiding plaats. Deze inleiding wordt verzorgd door dramaturg Annemiek Lely, die meer zal vertellen over de inhoud en achtergrond van de voorstelling. Waar gaat Nu ik je zie over? Waarom koos Solo Stories ervoor om het gelijknamige boek van Merlijn Kamerling te bewerken voor een theatervoorstelling? En hoe pak je zoiets aan? Ook wordt ingegaan op de thematiek van de voorstelling: (uitgestelde) rouw, maar bovenal zelfontwikkeling. En natuurlijk mag het publiek haar alles vragen.

De inleiding start om 19.00 uur in de foyer. Wij hebben inmiddels het maximaal aantal aanmeldingen ontvangen. U kunt hier dus niet meer voor reserveren.

Deze voorstelling maakt onderdeel uit van de serie Toneel:
5 november: Benja Bruijning – Een Leven
19 november: Dilan Yurdakul – Door de Schaduw heen
4 februari: Solostories/Soy Kroon – Nu ik je zie
15 april: Mohammed Azaay en het Amsterdams Andalusisch Orkest – Jihad van Liefde

De serie Toneel kost € 50,00 (ipv. € 78,50). Om de serie te bestellen klikt u onderaan deze pagina op het nieuwsbericht “Series: voordelig verzekerd van een top theaterseizoen”

Normaal
Zaal
20,00
CJP
Zaal
18,50
Voorstelling informatie
  • Van
    4 februari 2023 20:00
  • Tot
    4 februari 2023 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre