Seizoensopening: Open Dag!

Op zondag 10 september opent Theater Het Postkantoor haar deuren voor het nieuwe seizoen. Samen met sociaal-cultureel centrum ’t Stadsplein presenteren we van 12.00 tot 16.00 uur een gevarieerd programma met live optredens van culturele verenigingen uit de regio, demonstraties en activiteiten. De toegang is gratis!
Live optredens
In de theaterzaal en het theatercafé kan men genieten van live muziek en dans. Optredens zijn er o.a. van muziekverenigingen Crescendo & Concordia, Sint Caecilia, Zanggroep In Between, de Gitaarsalon, Two Kings, Dansschool Live To Dance, Vocaal Muziektheatergroep UniCorno, singer-songwriter Sven Ross,  DLZ Theaterproducties, Daydream Heroes en Dazzling Dance Studios.

Stadsplein
Natuurlijk zijn ook onze collega’s van sociaal-cultureel centrum ’t Stadsplein van de partij! Kom kijken en proeven bij verschillende kookdemonstraties, zing mee met Hollandse en Engelse liedjes of doe mee met een yogasessie of een proefles Spaans. Natuurlijk is er ook informatie te krijgen over de vele cursussen en activiteiten die het centrum organiseert voor kinderen, volwassenen en ouderen.Voor de jeugd
Ook voor kinderen is er genoeg te doen! Buiten is er een stormbaan waar je al je energie op los kunt laten. Binnen kun je meedoen met verschillende knutselworkshops, en er is een avontuurlijke speurtocht door het gebouw, met een leuke verrassing aan het eind…
Maak kans op leuke prijzen
Wie kaarten wil bestellen voor de voorstellingen van komend theaterseizoen kan natuurlijk terecht bij onze theaterkassa. En koop je je kaarten op onze open dag, dan maak je bovendien kans op leuke prijzen, zoals korting, een gratis welkomst- of borrelarrangement of het tweede kaartje gratis. Daarnaast kunnen bezoekers iemand nomineren die zij graag een avond of middag theater gunnen. Uit de inzendingen selecteert het theater 5 winnaars die gratis naar een voorstelling mogen.

We zien je graag op 10 september!

Normaal
Zaal
0,00
Voorstelling informatie
 • Van
  10 september 2023 12:00
 • Tot
  10 september 2023 16:00
 • Status
  Verlopen
 • Locatie
 • Genre