Saman Amini – Saman Amini’s Integratieplan (try-out)

Na de veelgeprezen voorstellingen A Seat at The Table (★★★★★), Samenloop van Omstandigheden (★★★★★) en Nobody Home (★★★★) is theatermaker, performer en muzikant Saman Amini terug met zijn eerste cabaretsolo. In Saman Amini’s Integratieplan zet hij op hilarische, intieme en met vlagen pijnlijke wijze uiteen hoe we omgaan met elkaar in deze multiculturele samenleving.

Gewapend met persoonlijke verhalen en een veelheid aan sketches en songs neemt Amini ons mee op zijn reis naar het ‘Nederlanderschap’. Van zijn kinderjaren in Teheran, zijn tijd na het AZC in Brabant tot aan zijn studietijd aan de Toneelacademie Maastricht. Zoekend naar een antwoord op de terugkerende vraag; waar is thuis en wanneer ben ik eindelijk volledig geïntegreerd?

Saman Amini (1989, Iran) produceert met zijn eigen stichting BLACK SHEEP CAN FLY met regisseur en scenarioschrijver Nima Mohaghegh menselijke en maatschappelijk urgente verhalen die onderbelicht zijn in het theater, maar wel degelijk onderdeel uitmaken van onze samenleving. De voorstelling Saman Amini’s Integratieplan is een co-productie met Theater Utrecht.

‘Toptheater’, ‘Aangrijpend en inhoudelijk sterk’, ‘Godvergeten talent’ Youp van ’t Hek over Samenloop van Omstandigheden‘Amini speelt losjes, energiek en soepel onthutsende scènes.’ ★★★★ de Volkskrant over A seat at The Table

Amini is een overrompelende podium persoonlijkheid die iedereen inpakt met zijn aanstekelijke glimlach en zijn futuristisch-melodieuze muziek.’ ★★★★ Theaterkrant over Samenloop van Omstandigheden

Normaal
Zaal
19,50
CJP
Zaal
18,00
Voorstelling informatie
  • Van
    1 oktober 2022 20:00
  • Tot
    1 oktober 2022 21:30
  • Status
    Verlopen
  • Genre